Avtomobilska zavarovanja

Zavarujte svoje vozilo s prilagojenimi možnostmi avtomobilskega zavarovanja, oblikovanimi po vaših željah.

Celovite rešitve avtomobilskega zavarovanja

Odkrijte različne možnosti avtomobilskega zavarovanja, do katerih vam lahko pomagamo prek naših zaupanja vrednih partnerjev. Ko pri nas kupite vozilo, vam naša ekipa zagotovi najprimernejše zavarovanje za vaše potrebe in vas poveže z vodilnimi zavarovalnicami, ki nudijo izjemno podporo ter zaščito vašega vozila.

Skoči na:
Pridobi ponudbo
Celovito kritje
Ponujamo vam številne možnosti zavarovanja, od obvezne avtomobilske odgovornosti (AO) do prilagodljivega kaska
Strokovno svetovanje
S pomočjo naše izkušene ekipe boste lahko izbrali najprimernejše zavarovanje za vaše potrebe in želje
Dodatne opcije
Nadgradite svoje zavarovanje z dodatki, kot so nezgodno zavarovanje potnikov, avto asistenca ter pravna zaščita
Hitro in ugodno
Še danes si lahko zagotovite najbolj konkurenčno ceno za vse vrste zavarovalnih načrtov
Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?
Kontaktirajte nas

Avtomobilska odgovornost (AO)

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) je obvezno zavarovanje za vsa vozila v prometu. Krije škodo, ki jo zavarovanec povzroči tretjim osebam, vključno s telesnimi poškodbami in materialno škodo. To osnovno kritje zagotavlja finančno zaščito v primeru nesreče, za katero je odgovoren zavarovanec.
Pridobi zavarovanje

Splošni avtomobilski kasko

Splošno kasko je celovito zavarovanje, ki vaše vozilo varuje pred škodo, ki je neodvisna od odgovornosti voznika med vožnjo ali mirovanjem. Pokriva številne scenarije, kot so nesreče, kraja, vandalizem in naravne nesreče, ter zagotavlja finančno varnost in mir na cesti.
Pridobi zavarovanje

Delni avtomobilski kasko

Delni kasko ponuja dodatne možnosti kritja, prilagojene vašim posebnim potrebam. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, kot so kraja, parkiranje, steklo, svetlobna telesa in ogledala, živali, nadomestno vozilo, toča in drugo. To prilagodljivo kritje zagotavlja zaščito pred tveganji, ki so za vas najpomembnejša. Nekatera zavarovanja lahko sklenete skupaj z zavarovanjem avtomobilske odgovornosti (AO) ali z zavarovanjem splošnega avtomobilskega kaska. Škode iz delnega kaska ne vplivajo na izgubo bonusa.
Pridobi zavarovanje

Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi delnega kaska:

 • Krije škodo, ki nastane zaradi vlomske ali roparske tatvine, pri protipravnem odvzemu vozila, tatvini delov vozila, orodja, pribora, rezervnih delov in naprav, če so v času tatvine pritrjeni ali zaklenjeni v vozilu.
 • Krije škodo, ki nastane zaradi vlomske ali roparske tatvine pri protipravnem odvzemu vozila.
 • Krije škodo, ki nastane zaradi poškodovanja ali uničenja parkiranega osebnega vozila ob neposrednem dotiku neznanega motornega vozila in škodo, ki jo na parkiranem vozilu povzročijo strešni snežni plazovi, ledene sveče in druge ledene tvorbe, ki padejo iz stavb.
 • Krije škodo, ki nastane zaradi razbitja ali poškodovanja serijsko vgrajenega stekla na vozilu (vključno z grelci in senzorji).
 • Krije škodo, ki nastane zaradi razbitja ali poškodovanja serijsko vgrajenih svetlobnih teles in ogledal (vključno z ohišjem, steklom, žarnicami, krmilniki in grelci).
 • Krije škodo, ki nastane med vožnjo z neposrednim naletom oziroma trkom divjadi ali domačih živali in škodo, ki jo na vozilu povzročijo glodalci. Ni pa krita nadaljnja škoda, ki nastane kot posledica dogodkov po neposrednem naletu oziroma trku z divjadjo ali domačo živaljo.
 • Krije stroške najema nadomestnega vozila do 40 dni, če je bilo zavarovančevo vozilo uničeno ali poškodovano zaradi katere koli nevarnosti, ki jo krije delni ali splošni kasko.
 • Krije škodo na vozilu, ki nastane zaradi toče.
 • Krije škodo na vozilu, ki nastane zaradi požara, neposrednega udara strele, viharja, potresa, poplave, objestnega dejanja tretjih oseb in nekaterih drugih naravnih nevarnosti.
 • Krije škodo, ki nastane pri trčenju z drugim identificiranim vozilom oziroma drugo identificirano udeleženo osebo v prometu (npr. pešec, kolesar).
 • Krije škodo, ki nastane zaradi tatvine ali izgube avtomobilskih ključev oziroma elektronske naprave za odpiranje vrat in zagon motorja in strošek pridobitve nove registrske tablice, ki je bila odtujena. Kriti so tudi stroški pridobitve novih dokumentov, če so bili odtujeni zaradi tatvine ali uničeni v prometni nesreči.
 • Krije škodo, ki nastane na dodatni opremi vozila, opremi za prevoz oz. za pritrditev športne opreme v ali na vozilu, športni opremi in posledično škodo, ki nastane na vozilu zaradi nameščene transportne opreme ob prometni nesreči. Krije tudi škodo, ki nastane na stvareh, ki so v vozilu ali se jih vzame v vozilo, so namenjene osebni uporabi in so spravljeni v potniškem ali prtljažnem prostoru vozila.
 • Krije škodo, ki nastane na vlečnih in delovnih vozilih, kot tudi na delovnih napravah tovornih, priključnih, delovnih vozil in avtobusov.
Pridobi zavarovanje

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-PLUS)

AO-PLUS zavarovanje krije vozniku pravno priznane telesne poškodbe, ki jih je utrpel v nesreči, tudi če jo je povzročil sam. To dodatno kritje zagotavlja finančno podporo za stroške zdravljenja in odškodnino za morebitne dolgoročne posledice poškodb.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov v vozilu

Ta možnost zavarovanja zagotavlja kritje ter odškodnino za voznika in potnike v primeru invalidnosti ali smrti. Ponuja finančno podporo za zdravstvene stroške, stroške rehabilitacije in nadomestilo za začasno ali trajno invalidnost, kar zagotavlja mir vsem v vozilu.

Avto asistenca

Zavarovanje z avtomobilsko asistenco nudi dragoceno podporo v primeru okvare, nesreče, kraje ali drugih težav, povezanih z vozilom. To kritje vključuje manjša popravila na kraju samem, storitve avtovleke, prevoz potnikov in stroške nastanitve, če je to potrebno, kar zagotavlja, da nikoli ne ostanete brez prevoza.

Pravna zaščita

Zavarovanje pravne zaščite krije stroške pravne obrambe in uveljavljanja odškodninskih zahtevkov v zvezi z avtomobilsko nesrečo. S plačilom nizke premije boste imeli kritje za visoke pravne stroške, kar vam zagotavlja, da med kazenskim postopkom ali postopkom o prekršku ne boste finančno prikrajšani.

Pošljite povpraševanje

Odpiralni čas:
Ponedeljek - petek: 8:00 - 18:00
Sobota: 9:00 - 13:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Pokliči

FAQ - pogosta vprašanja

 • Avtomobilska odgovornost (AO) je obvezno zavarovanje, ki krije škodo, ki jo zavarovanec povzroči tretjim osebam. Splošni kasko pa krije škodo na lastnem vozilu zavarovanca in nudi dodatno zaščito pred širšim spektrom tveganj, kot so kraja, vandalizem in naravne nesreče.
 • Da, svojo polico avtomobilskega zavarovanja lahko prilagodite tako, da izbirate med različnimi možnostmi dodatnega kritja, kot so delni kasko, zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-PLUS), nezgodno zavarovanje voznika in potnikov, avtomobilska asistenca ter pravna zaščita.
 • Odbitna franšiza je znesek, ki ga morate plačati iz lastnega žepa, ko uveljavljate zahtevek za vaše zavarovanje. Običajno je izražena kot odstotek zavarovalne vsote in se lahko razlikuje glede na posamezno zavarovalno polico. Višja odbitna franšiza na splošno pomeni nižjo premijo, saj v primeru škode prevzamete večjo finančno odgovornost.
 • V primeru nesreče ali poškodbe je pomembno, da zberete informacije od drugih udeležencev, fotografirate prizorišče in se po potrebi obrnete na policijo. Prav tako morate čim prej obvestiti svojo zavarovalnico, da se začne postopek uveljavljanja odškodninskega zahtevka.
 • Popusti pri avtomobilskih zavarovanjih se lahko razlikujejo glede na ponudnika zavarovanja in vaše osebne okoliščine. Pogosti so popusti za varnega voznika, za več polic (družinski popusti) in popusti za namestitev naprav proti kraji. S pomočjo naše ekipe boste našli najvišji popust, ki ste deležni.
 • V večini primerov so avtomobilske zavarovalne police vezane na vozilo in jih ni mogoče prenesti na novega lastnika. Vendar lahko pogosto prekličete obstoječo polico in sklenete novo za novo vozilo. O tem se obvezno posvetujte z zavarovalnim zastopnikom ali zavarovalnico.
 • Izbira ustreznega avtomobilskega zavarovanja je odvisna od več dejavnikov, vključno z vrednostjo in starostjo vašega vozila, vašimi vozniškimi izkušnjami in osebnim finančnim stanjem. Pomembno je, da upoštevate svoje posebne potrebe in se o možnostih pogovorite z našo ekipo, zavarovalnim zastopnikom ali zavarovalnico, da si zagotovite ustrezno kritje.
 • Stroški avtomobilskih zavarovalnih premij so odvisni od različnih dejavnikov, kot so vrsta kritja, znamka in model vozila, starost voznika, zgodovina vožnje, kraj ter višina odbitne franšize. Vsaka zavarovalnica uporablja svojo formulo za izračun premij, zato je pomembno, da se posvetujete z našo ekipo ali različnimi zavarovalnimi zastopniki, s pomočjo katerih boste našli najboljšo možnost zavarovanja za vaše potrebe.
Copyright © 2024 Kreativni najemi d.o.o.
lockmenu