Uvoz avtomobila po naročilu

Poiščemo, preverimo in uredimo celoten postopek uvoza za vozilo po vaših željah. Hitro, enostavno in kakovostno!
Pošlji povpraševanje

Uvoz avtomobila iz Nemčije

S pomočjo široke partnerske mreže, večinoma iz Nemčije, lahko pa tudi širše EU ali ZDA, za vas poiščemo željeno rabljeno vozilo. Vsa naša vozila so tehnično brezhibna, dobro vzdrževana in ohranjena, imajo potrjene servisne knjižice ali pa so celo še v garanciji. Sodelujemo izključno s preverjenimi partnerji, ki so prisotni na trgu dalj časa ter imajo dobre reference.

Kaj potrebujemo od vas?

Od vas potrebujemo podatke o tem, kakšno vozilo si želite.
Znamka, model in letnik
Max. št. prevoženih km
Menjalnik in motor
Seznam obvezne opreme
Po želji tudi seznam željene opreme
Pošljite povpraševanje

Ste svoje sanjsko vozilo že našli?

V kolikor ste že sami našli za vas zanimivo rabljeno vozilo na spletu, nam lahko pošljete kar URL povezavo do oglasa in mi uredimo vse preostalo za vas. Brezplačno preverimo poslan oglas na spletu (mobile.de, autoscout24.de idr.). Pregledamo reference prodajalca, zgodovino vozila, skupaj z računalniškim izpisom opravljenih servisov iz centralne baze proizvajalca. Na podlagi izkušenj vnaprej svetujemo, da je izvor vozila Nemčija, prodajalec pa pravna oseba oz. podjetje.
Pošljite povpraševanje

Izračun DMV & vseh stroškov uvoza

Uporabite naš brezplačni spletni izračun, ki vam izračuna končno ceno vozila, z vsemi stroški uvoza in dajatvami do registracije pri nas. Uredimo vam uvoz avtomobila na ključ, brez skritih stroškov!
Izračunajte DMV in stroške uvoza

Prednosti nakupa pri nas

Smo specialisti za uvoz avtomobila po naročilu.
Uvažamo tako kakovostna rabljena in kot tudi nova vozila.
Individualno prilagojena ponudba vašim potrebam in željam.
Vsa vozila s preverjeno zgodovino in realnimi kilometri.
Strokovnost in stroga kontrola pri izbiri vozil.
Kvaliteten in hiter uvoz, za vas brez čakalnih vrst in birokracije.
Varen in transparenten nakup vozila.
* Vozilo mora biti servisirano na pooblaščenem servisu, da se beleži evidenca v centralni bazi proizvajalca.
Na podlagi posredovanih podatkov bomo preverili poslano vozilo ali poiskali podobna vozila, ki ustrezajo vašim zahtevam in željam. Upoštevajoč transportne stroške, davščine, carine, strošek zavarovanja in morebitne dodatne stroške bomo za vas poiskali tisto rešitev, ki bo prinesla za vas kakovostno vozilo po najugodnejši ceni. Uvoz avtomobila iz tujine še nikoli ni bil tako enostaven!
Pošljite povpraševanje

Naša storitev uvoza po naročilu

Izpeljemo celoten postopek uvoza avtomobila, ki obsega:
komunikacijo in pogajanje s prodajalcem v tujini,
preverbo dokumentacije, porekla in servisne zgodovine vozila, 
organizacijo plačila, prevzema in transporta vozila v tujini,
obračun dajatev na FURS in plačilo davka na motorna vozila,
homologacijo vozila.

Dodatne ugodnosti za naše stranke

Financiranje

Odpeljite se s svojim sanjskim avtom še danes. Preverite celovite možnosti financiranj.
Več informacij

Jamstva

Uživajte na cesti brez skrbi. S paketi jamstva CarGarantie si zagotovite kritje vseh delov vašega avtomobila.
Več informacij

Avtomobilska zavarovanja

Obvezno, kasko ali nezgodno zavarovanje, za vas uredimo vse. Preverite zdaj!
Več informacij

Smo izkušeni mednarodni trgovci

Kot izkušeni mednarodni trgovci se poskušamo izpogajati tudi za boljšo ceno za vas. Da, vse izpogajano prenesemo v vašo korist, saj mi ne skrivamo stroška našega dela (cenik). Naša ponudba bo vedno zajemala popolnoma vse stroške do registracije vozila v Sloveniji. Brez skritih stroškov in drobnega tiska, delujemo transparentno, zato se vršijo tudi vsa plačila preko nakazil na TTR. Zato ste lahko pri nas brez skrbi! Ko nam potrdite ustrezno vozilo za uvoz po naročilu, mi za vas uredimo vse preostalo, hkrati pa ponujamo še dodatne ugodnosti.
Vozilo le še prevzamete v našem salonu na Verovškovi 60a v Ljubljani. Hitro in enostavno.

Skrbno in srčno, že 15. leto

Že leta 2008 smo pričeli uvažati vozila po naročilu. Za takratne razmere na slovenskem trgu vozil se je to zdelo bogokletno in neresno. Skoraj petnajst let kasneje je za nami nešteto preverjenih vozil in več kot 2.750 uspešno prodanih vozil.

Zamisel smo izpilili do podrobnosti. Danes je naš model nakupa na daljavo prevladujoča možnost brezskrbnega uvoza novih in rabljenih vozil po naročilu v Sloveniji. Veseli smo, da nam položaj vodilnega priznava tudi konkurenca. Lahko kopirajo naše besede, naših izkušenj ne more nihče.

Smo predvsem svetovalci

Smo v celoti neodvisni, odlični poslušalci in sogovorniki. Smo vaši zaupniki. Poslušamo med vrsticami in iz bogate zakladnice izkušenj postrežemo z nasveti, ki vam izbiro in nakup vozila spremenijo v prijetno izkušnjo. Izkušnjo, ki si jo želite ponoviti večkrat. Naša zgodovina je referenca za varen, brezskrben in zanesljiv nakup. Smo dosledni. Poskušamo presegati pričakovanja in postrežemo z ustreznimi rešitvami. Igramo z odprtimi kartami, naši asi so vselej na mizi.

Kreativnost se pri nas začne s pridevnikom v imenu družbe, a se nikoli zares ne konča. Naše storitve vedno ukrojimo po individualnih potrebah kupcev, včasih iznajdemo nove. Široka paleta znanj, dolgoletne izkušnje in odprt pogled na svet omogočajo, da smo vedno kos še tako zahtevnim izzivom, zato nam zaupajo tudi najbolj zahtevni.
Rešitve so na dlani, vaše naslednje vozilo prevzamete v našem salonu na Verovškovi 60a v Ljubljani.

Uvoz po naročilu že od 750 € + DDV

Točen strošek je odvisen od oddaljenosti vozila, stopnje DMV in cene vozila, zato vam svetujemo, da uporabite naš izračun.
Izračunajte vse stroške uvoza
Copyright © 2023 Kreativni najemi d.o.o.
lockmenucheckmark-circle
Na vrh strani